Здравейте приятели, мисля, че е време да направя едно важно изявление.

В последния месец се чувствам пренаситен от всичките видяни красоти и изморен от постоянно движение, и промяна. Усещам също, че стимулът и желанието ми за откриване на нови места, и приключения е значително намалял. Затова, след дълги размисли реших, че не е добра идея да продължавам пътешествието, тъй като няма да му се насладя достатъчно. Смятам, че е време да се прибера в България за известно време, през което да постоя на едно място, да си почина и да се презаредя. Това ще стане съвсем скоро, на 22 юли.

Прибирането ми съвсем не означава край на пътешествието. Все още нямам конкретни планове, но имам някои идеи и съм сигурен, че едва ли ще минат повече от няколко месеца, преди някоя от тях да изплува на повърхността и да запали с нова искра желанието ми за приключения. Както се казва - “Oчаквайте пряко включване”.

Това също така не означава, че трябва да спрете да следите сайта. Има още доста, което остава да видите - много приключения и зашеметяващи планини от Боливия и Перу. След прибирането си планувам да направя и голяма изложба, но за това по-късно, когато се уредят нещата.

Искам да изкажа ОГРОМНИТЕ си БЛАГОДАРНОСТИ към всички, които ме подкрепиха - финансово, с преводи, преписи, с разпространяване на сайта ми или с положителни коментари. Приятели, тази помощ наистина беше от голямо значение за мен.

Отново Ви благодаря !!!

А за сега ви пожелавам приятно четене на новата, четвърта част на разказа за Боливия. (по-долу)

Bookmark and Share